Кінотеатри у ситуації пандемії - А. О. Ремізовський (Українські культурологічні студії, 2021)
В аналітичній записці зроблено аналіз кризи індустрії кінотеатрів, що виникла через пандемію Сovid-19. Надано статичні дані, що демонструють, як негативно змінилося становище кінотеатрів у креативній економіці. Описано конкретні причини проблеми, наведено моделі й окремі заходи для її розв’язання. В аналітичній записці надано рекомендації державним органам влади та представникам індустрії для компенсації негативних наслідків пандемії.