Огляд дискусії "Місто як медіум: візуальні виміри та режими" - О. Ю. Павлова (Українські культурологічні студії, 2022)
Текст огляду відтворює не всі колізії та розмови засідання, але ті, які, на думку автора, зосереджувалися навколо наукових міркувань. Послідовність виступів збережена.