В аксіологічних пошуках добра і зла (Рецензія на монографію А. Ю. Морозова "Зло: Метафізичні та богословські виміри") - М. М. Рогожа (Українські культурологічні студії, 2022)
Від Фрідріха Ніцше у філософських колах тягнуть розрізнення філософів і філософських трударів.