Рецензія на монографію І. І. Маслікової "У пошуках спільного блага: етичні колізії соціальних практик" (К.: Міленіум, 2018. – 338 с.) - О. В. Шинкаренко (Українські культурологічні студії, 2019)
Монографія І. І. Маслікової є важливою подією у вітчизняному соціогуманітарному дискурсі. В ній уперше зроблений комплексний аналіз так мало дослідженого в українському етичному просторі, особливо у системному підході, феномена спільного блага.