Штучний інтелект і проблема "зайвих людей" - А. М. Зуєв (Українські культурологічні студії, 2020)
Останні п’ять-десять років були дуже продуктивними в розвитку машинного навчання, завдяки чому якийсь вид штучного інтелекту в найближчому майбутньому починає виглядати реалістичним. А створення та розвиток штучного інтелекту викличе також багато етичних питань.