Огляд конференції "Exploring Aesthetic Practices Conference", Університет прикладних наук Ювяскюля, м. Ювяскюля, Фінляндія, 23–25.10.2025 - Буцикіна, Євгенія (Українські культурологічні студії, 2024)
Огляд конференції «Досліджуючи естетичні практики», що відбулася з 23 по 25 жовтня 2024 року на кафдері мистецько освіти, факультету гуманітарних та соціальних наук Університету прикладних наук Ювяскюля.