Огляд Бухарестської конференції "Війна в Україні. Як виглядає майбутнє Центрально-Східної Європи?" - Степаненко, Анастасія (Українські культурологічні студії, 2024)
У цьому огляді йдеться про конференцію «Війна в Україні: як виглядає майбутнє Центральної та Східної Європи?», що відбулася в Бухаресті в листопаді 2024 р. Ключові теми включали політичні зміни в Центральній і Східній Європі, стійкість демократичних інституцій, вплив санкцій на Росію, енергетичну безпеку в Європі та культурний вплив на колективну пам’ять і переміщені громади. Конференція сприяла потужному академічному дискурсу та міжнародним зв’язкам, підкреслюючи зростаючий інтерес до українських студій.