Образ героя в сучасному українському кінематографі. Інтерв’ю з Наталією Ворожбит - Тимошенко, Альона (Українські культурологічні студії, 2025)
Наталія Ворожбит – українська письменниця, драматургиня, режисерка та сценаристка. Належить до напряму "нова драма". Лауреатка Премії "Women In Arts" у 2020 році, Державної премії України імені Олександра Довженка 2021 року – за видатний внесок у розвиток українського кіномистецтва та Шевченківської премії у 2022.