ПИСЬМОВА КОМУНІКАЦІЯ В МІСЬКОМУ ПРОСТОРІ: ПУБЛІКАЦІЯ, МАТЕРІАЛЬНІСТЬ ТА ПРИВЛАСНЕННЯ ТЕКСТІВ - Гомес, Антоніо Кастільйо (Українські культурологічні студії, 2023)
Переклад здійснюється з видання: The Routledge Companion to Cultural History in the Western World 1st edition. Edited by A Arcangeli et al chapter Written communication in urban spaces: publication, textual materiality and appropriations pp. 310–331 by Antonio Castillo Gómez © 2020 Routledge Reproduced by permission of Taylor & Francis Group українською мовою для академічного журналу "Українські культурологічні студії"Переклад з англійської Олени Павлової
Keywords: культурна історія; письмова комунікація; публікація; матеріальність текстів; привласнення текстів; міські простори