ІДЕЇ ГУМБОЛЬДТІВСЬКОЇ МОДЕЛІ ТА МІСІЯ УНІВЕРСИТЕТУ В СУЧАСНОМУ СВІТІ - Баберовські , Йорг; Павлова, Олена (Українські культурологічні студії, 2023)
Інтерв'ю з професором Йоргом Баберовським присвячено осмисленню місії університету в сучасному світі.
Keywords: університет; Гумбольдт; сучасний світ