Огляд дискусії "Культурологія в Україні": єдність у різноманітті?", що відбулася онлайн 30 березня 2021 року - О. Ю. Павлова, (Українські культурологічні студії, 2021)
Дискусія стала спробою узагальнення та рефлексії щодо розуміння не лише предметного поля культурології загалом, переліку його актуальних проблем, але, насамперед, особливостей його становлення в Україні.