Мистецтво поза ізоляцією - К. Р. Радик, (Українські культурологічні студії, 2021)
Коли в розмові зачіпають тривожну і хитку тему пост-карантинного майбутнього, хто-небудь неминуче озвучує ідею "світ ніколи не буде колишнім". Із цим важко посперечатися, проте в такому випадку потрібно було оголошувати паніку раніше: світ мав змінитися і без карантину.