Проблема інтеграції полів Gender Studies та ділової етики - М.-М. В. Любива (Українські культурологічні студії, 2022)
Ділова етика – це розділ прикладної етики, який досліджує етичні принципи та моральні проблеми у сфері бізнесу або спровоковані нею. Як і інші галузі прикладної етики, ділова має як описовий, так і нормативний елемент. У своїй описовій функції ділова етика найчастіше пов'язує роботу світу бізнесу з процесами ринків, економічним зростанням, прибутком, технологічними досягненнями, а також практикою організації та управління. У своєму нормативному використанні справа ділової етики полягає у дослідженні структур, політики та принципів, які лежать в основі часто прийнятих як належне описових аспектів ділового світу та пов'язаної з ними поведінки окремих осіб та організацій.
Keywords: ґендерні студії