Навчання під час війни - М. А. Свєтлова (Українські культурологічні студії, 2022)
"Не вірте тим, хто стверджує, ніби освіта – привілей людей вільних, а вірте філософам, які кажуть, що тільки освічені люди вільні". Епіктет
Keywords: навчання