Рецензія на курс лекцій "Візуальні практики та комунікація" - М. М. Бровко (Українські культурологічні студії, 2018)
(автори-розробники: Павлова О. Ю. ‒ д-р філос. наук, проф. кафедри етики, естетики та культурології КНУ імені Тараса Шевченка та Тормахова А. М. – канд. філос. наук, асист. кафедри етики, естетики та культурології Київського національного університету імені Тараса Шевченка)