Рецензія на монографію Фесенко Г. Г. "Морфологія міських ландшафтів: культурфілософські інтерпретаці" - К. І. Карпенко (Українські культурологічні студії, 2018)
Місто як фактор суспільно-політичного і культурного життя останнім часом привертає все більшу увагу дослідників ‒ постійно зростає масив різнопланової літератури (мистецтвознавчої, культурологічної, соціологічної, політологічної, урбаністичної), присвяченої цій проблематиці. Однак ґрунтовних і оригінальних культурфілософських робіт у вітчизняній філософській і науковій літературі небагато. На наше переконання, монографія Г. Г. Фесенко частково заповнює цю лакуну. Авторка непогано розібралась у об’єктивно складній філософській і історико-культурній проблематиці, а також знайшла свій власний шлях її осмислення.