Міжнародна наукова конференція "Сучасне мистецтво в епоху цифрових медіа / ЗМІ" - А. М. Тормахова (Українські культурологічні студії, 2018)
З 14 по 21 травня 2018 року у місті Карлув (Польща) проходила міжнародна наукова конференція "Сучасне мистецтво в епоху цифрових медіа / ЗМІ".