Рецензія на монографію В. В. Співака "Філософські погляди Антонія Радивиловського в контексті української духовної культури ХVІІ століття" (Чернігів: Scriptorium, 2018. – 328 с.) - В. Г. Нападиста, (Українські культурологічні студії, 2019)
ХVІІ століття в інтелектуальній історії України, багате на цілу плеяду видатних церковних мислителів (Петро Могила, Інокентій Гізель, Лазар Баранович, Йоаникій Галятовський), не обділене увагою сучасних науковців, творчі пошуки яких увінчалися фундаментальними дослідженнями історичного, літературознавчого та філософського спрямування.