Рецензія на книгу Юнгер Е. Вогонь і кров / Пер. з нім. О. Андрієвський. – К.: Видавець Анна Клокун, 2018. – 336 с. - Б. Е. Носенок, (Українські культурологічні студії, 2019)
"Вогонь і кров": (пере)відкриття Ернста Юнгера