Науково-практична конференція (з міжнародною участю) "Професійна та корпоративна етика на сучасному етапі соціогуманітарного знання" - М. М. Рогожа, (Українські культурологічні студії, 2019)
23‒24 листопада 2017 року на базі кафедри етики, естетики та культурології Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено науково-практичну конференцію (з міжнародною участю) "Професійна та корпоративна етика на сучасному етапі соціогуманітарного знання", на якій було представлено проміжні результати роботи над науковим дослідженням кафедри "Професійні та корпоративні етики: проблеми обґрунтування та впровадження".