Міжнародна науково-практична конференція "Символічні виміри візуальної культури" - Є. О. Буцикіна (Українські культурологічні студії, 2019)
Із 11 по 12 жовтня 2019 року у місті Луцьк (Україна) проходила міжнародна наукова конференція "Символічні виміри візуальної культури". Захід був організований Музеєм сучасного українського мистецтва Корсаків та кафедрою етики, естетики та культурології Київського національного університету імені Тараса Шевченка в рамках науково-дослідницької теми "Візуальні практики: режими та стратегії постмодерну" та арт-проєкту "Сучасний український символізм", кураторкою якого виступила доцент кафедри С. П. Стоян. Партнерами конференції виступили Зеленогурський університет (Польща), Польсько-український центр гуманітарних досліджень Зеленогурського університету (Польща) та Громадська організація "Арт-центр Альтер Его".