Дилема безпілотних автомобілів. Які етичні проблеми можна знайти в перспективах безпілотних автомобілів? - К. О. Коровай, (Українські культурологічні студії, 2020)
Безпілотні автомобілі — це абсолютно новий шлях у розвитку мобільності.