Символічні сенси творчості Петра Бевзи - С. П. Стоян (Українські культурологічні студії, 2020)
У технократичних лабіринтах сучасного мегаполісу людські запити Іншого почасти розчиняються у хаотичному, бурхливому просторі повсякденної метушні.