Кілька нарисів про #CONNEXIONS24, або Ласкаво просимо до #CONNEXIONS24 - Клиніна, Тетяна (Українські культурологічні студії, 2024)
18-20 березня 2024 року в Техаському університеті в Остіні, США, штат Техас, відбулася щорічна конференція #Connexions.