Образ героя в сучасному українському кінематографі. Інтерв'ю з Анастасією Карпенко - Тимошенко, Альона (Українські культурологічні студії, 2024)
Анастасія Карпенко – популярна українська кіно- та театральна акторка.  Отримала нагороду за найкращу акторську гру від журі Ciné+ на 75-му Міжнародному кінофестивалі в Локарно за роль у фільмі "Як там Катя? ", акторка Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра.